Aktuális                     Tovább >>
  Telefonos elérhetőség
 • Szolgáltatási információ
  Tel.: 024/4731-449
 • Technikai tanácsadás
  és hibabejelentés
  Tel.: 064/8-41-83-06,
  024/4731-449,
  0800/024-027
  (024-es körzetszámról ingyenesen hivható)
 • office@dombosnet.net
  Dokumentumok

KÁBEL INTERNET

Használja a DombosNET szolgáltatásait szórakozásra, tanulásra és tudásbővítésre, ismerkedésre és kapcsolatok ápolására egészen a munkavégzésig és az interneten való vásárlásig.

Az internet szolgáltatás használatakor a mért- és a korlátlan adatmennyiségre vonatkozó csomagok között lehet választani:
- A korlátlan adatmennyiségre vonatkozó csomagok (FLAT csomagok) korlátlan fel- és letöltésre adnak lehetőséget, ahol nem számolódik az adatforgalom. A fel- és letöltések sebessége a kiválasztott FLAT csomagtól függ.
- Ha a mért adatmennyiségre vonatkozó csomag mellett dönt (Data csomagok), akkor csak a letöltéseket (download) számlázzuk, sebességük pedig szintén a kiválasztott csomagtól függ.

A kiválasztott csomag feltüntetett sebessége a maximálisan elérhető sebesség.

Web oldalunkon keresztül adott a lehetőség az állandó adatforgalom lekérése.

INTERNET CSOMAGOK/ÁRAK

- A kábel internet elszámolási időszaka egy hónap. Az első elszámolási időszak az a hónap, amelyikben a modemet beüzemeltették. A felhasználó az egész elszámolási időszak összegét fizeti, függetlenül attól, mennyi ideig használta az internet szolgáltatást.

- Az internet csomagok dinamikus IP címekkel vannak ellátva. A felhasználó kérésére tudunk nyilvános statikus IP címet biztosítani. A statikus IP cím igénylése különösen fontos azoknál a felhasználóknál, akik a számítógépüknek változatlan internet címet szeretnének, amelyhez mindig és mindenhonnan hozzáférhetnek. A dinamikus IP cím azoknak a felhasználóknak felel meg, akiknek nincs a fent említett igényük, és internetet szörfölésre, letöltésekre, chat-re és hasonlóakra használnak. A nyilvános statikus IP cím használata legkevesebb 3 elszámolási időszakra vonatkozik, lejelentést minden hónap 25-ig lehet átadni és a következő hónap 1-jétől lép érvénybe.

- Lehetőség van az internet szolgáltatás szüneteltetésére az első 33 hónapban, a felhasználó igényeitől függően. A szüneteltetés összesen 3 elszámolási hónapot foglalhat magába. Ez idő alatt nem történik elszámolás, sem díjbeszedés. A kérvényt minden hónap 25-ig lehet átadni, de a szüneteltetés csak az ezt követő hónap 1-jétől lép érvénybe.

- A felhasználó igényétől függően a következő hónapra más tarifa csomagot is választhat. A kérvényeket a folyó hó 25-ig lehet átadni, de a csomagváltás a következő hónap 1-jétől lép érvénybe.

- A mért internet csomagoknál az adatletöltés egy elszámolási perióduson belül korlátozva van. A letöltött (download) adatforgalmi korlát elérése után az internet kapcsolat automatikusan megszakad. A modem a következő hónap elsején újra aktiválódik vagy a felhasználó kérésére a hónap folyamán.

- A kábel internet használatához elengedhetetlenül szükséges a kábel modem, mint csatlakozó eszköz a felhasználó számítógépe és a kábeltévé hálózat között. A DombosNET a felhasználóknak ingyenes modemhasználatot biztosít. A felhasználónál a modem beszerelését, konfigurálását és a beüzemeltetést, valamint a hibák és leállások elhárítását a technikai szolgálat végzi.

- Az internet szolgáltatás hosszútávon áll a felhasználó rendelkezésére. A szerződés meghatározatlan időre szól, azzal a feltétellel, hogy a felhasználó köteles 24 hónapig használni valamelyik díjcsomagot. Amennyiben ez idő letelte előtt a szerződés valamilyen ok miatt megszakítódik, a felhasználó kárpótlást fizet az idő előtti megszakításért az elkövetkező hónapokra vonatkozó összegek értékében, amelyekben nem használja az internetet.

Internet szolgáltatásunk használatához aktiv kábeltévé csatlakozással kell rendelkeznie.

Internet szolgáltatási szerződés és modem használati szerződés megkötésekor szükséges a csatlakozási kérvény átadása. Kérjük, hozza magával ID kártyáját és személyi igazolványát.

Internet szerződés
Modem szerződés
Általános feltételek
Internet használati szabályzat

A szerződés megkötését, a kérvények átadását és a befizetéseket ügyfélfogadó irodánkban intézheti.

További információkért kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal.

KÁBEL TELEVÍZIÓ

A Dombos TV kábeltévé különböző TV csatornákat és rádió adásokat nyújt Önnek. Szolgáltatásunkat több tévékészüléken is használhatja egy időben.
Töltse idejét TV csatorna kínálatunk szerteágazó műsoraival: film, sport, gyermek, oktató, tudományos, szórakoztató, informatív, zenei ...


A kábelteleviziós szerződés megkötéséhez érvényes személyi igazolvány felmutatása szükséges és a csatlakozási díj befizetése.

A kábeltelevízió szolgáltatására és a rendszer karbantartására vonatkozó díj elszámolási időszaka egy kalendáris hónap. Azokra a hónapokra, amelyekben bekapcsolás vagy kikapcsolás történt, a havidíj összege azokra a napokra vonatkozik, amelyek a bekapcsolástól teltek el, illetve azokra a napokra, amelyek a kikapcsolásig teltek el.

KTV SZOLGÁLTATÁSOK/ÁRAK

Egyéb szolgáltatásaink:
- a felhasználó kérésére és a költöztetési díj befizetése után elvégezzük a csatlakoztatást a kábelteleviziós hálózatra az új szolgáltatási címen
- a felhasználó kérheti a kábeltévé szolgáltatás szüneteltetését, kikapcsolást és visszakapcsolást. Szolgáltatási díjat visszakapcsolás alkalmával fizettetünk meg.

A szerződés megkötését, a kérvények átadását és a befizetéseket ügyfélfogadó irodánkban intézheti.
További információkért kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal.

Értesítés a személyes adatok feldolgozásáról